HiPP in Tanergija

HiPP in Tanergija 2017-07-10T11:44:01+00:00

Mutter und Kind liegen zusammen auf dem Boden und spielen. Bild ist retuschiert. / Mother and baby lying on the floor while playing. Photo is retouched.

Vsaka zgodba o uspehu se začne z briljantno idejo. Družinsko podjetje HiPP se je razvilo, ko je Joseph Hipp prvič proizvedel prepečenec za otroke in ga prodal v svoji pekarni – rojstvo HiPP otroške hrane.

Danes je HiPP znamka številka 1 v pridelavi ekološke otroške hrane na svetu. (Vir: Euromonitor International, izdaja Health & Wellnes 2015, maloprodajna vrednost, podatki 2014)

Lahko rečemo, da noben drug proizvajalec otroške hrane nima toliko izkušenj z ekološkim pridelovanjem, kot jih ima HiPP. Ekološka kakovost, kot jo ima HiPP, mora zrasti. Razvili smo jo tekom več kot 50 let, v tesnem sodelovanju s HiPP ekološkimi kmeti in od takrat presegamo pravne zahteve. To je razlog, da imamo poseben HiPP Organic pečat za kakovost. Ta pečat jamči najvišjo kakovost in presega EU zahteve za ekološko kakovost. V HiPP kozarčkih tudi ni gensko spremenjenih sestavin.

FB_Post_Sadni-ZepkiBiti ekološki pomeni, zelo previdno izbiro polj, strogo prepoved kemično-sintetičnih škropiv, naravno zaščito rastlin, naravne in vrsti primerne metode za vzgojo živine in seveda stroge kontrole. Nobena druga hrana ni pregledana bolj natančno kot HiPP hrana za otroke, saj vsak izdelek prestane več kot 260 kontrol, preden gre na police.

HiPP-ov prodajni program obsega širok izbor izdelkov za dojenčke in malčke in pokriva vse obroke. Pri HiPP-u najdete mlečno hrano, čaje, sokove, zelenjavne, sadne in žitne kašice, mlečne kašice, kekse, kašice za lahko noč, obroke za različne starostne skupine in vodo. HiPP-ovi nutricionisti glede na zadnje prehranske smernice ves čas oblikujejo nove izdelke, ki so primerni za dojenčkove in otrokove posebne prehranske potrebe.

Novi-2015_FB-post_SokoviNajnovejši izdelki v HiPP ponudbi so sadni žepki, s katerimi lahko začnemo že pri dojenčkih, z veseljem pa jih uživajo tudi starejši otroci in aktivne mamice.

Pilates Tanergija® je v sodelovanju s HiPP-om za vas pripravila posebno presenečenje.

Vsaka nova članica, ki je mamica po porodu, prejme na (p)osebnih vadbah uporabno HiPP darilce. Kakšno pa je darilce? Vpišite se na pilates vadbo in se pustite presenetiti!