Tanja Želj

Tanja Želj 2017-05-30T21:38:07+00:00

 

pilates vadba tanja portretAmbasadorka zdravega načina življenja, gibanja in razmišljanja.

Direktorica Tanergije, univ. dipl. profesorica športne vzgoje, organizatorka športne rekreacije, trenerka pilatesa ter inštruktorica številnih vadbenih programov. Idejni in strokovni vodja programa Tanergija® pilates.

Od novembra 2012 imam nov poklic, ki presega vse: mama. 🙂

Moja poklicna nalepka se sliši in bere takole: univerzitetna diplomirana profesorica športne vzgoje. Name je prilepljena od leta 2003.

Zraven osnovne nalepke, sem si zaradi zagnanosti, trme in vztrajnosti (ter obilice ljubezni do gibanja), pridelala še nekatere druge nalepke, ki so mi dale vsa (pre)potrebna znanja, da lahko počnem in delim vse, kar vem, da ti bo koristilo.

Več o meni in podrobnih nalepkah si lahko prebereš pod rubriko Kdo je Tanja Želj ali na moji domači spletni strani pod rubriko Nalepke.

Sama skrbim zase tako, da se trudim redno gibati, zdravo prehranjevati, redno in dovolj spati, skrbeti za psihično in čustveno zdravje ter dobre odnose. Ko (po)skrbim zase, verjamem, da lahko poskrbim tudi zate in to tako, da te naučim ustreznih vaj, zdravih navad in te motiviram, da to zares tudi počneš!

Pridruži se meni in moji ekipi. Priklopi se na energijo Tanergije. Zate imamo toliko finih stvari!

p.s.: Moja življenjska nalepka pa še ni dokončno prilepljena name … še vedno se učim in rastem … in tako bo najbrž do konca …

Nazaj na Strokovna ekipa Tanergije